Hoppa till innehåll
Search
Generic filters
Exact matches only

Familjeföretaget josefssons sedan 1991

Välkommen till Josefssons Maskinuthyrning

Josefssons Maskinuthyrning är ett väletablerat familjeföretag som har funnits i sin nuvarande form sedan 1991. Idag är vi cirka 20 anställda och vi finns i fina lokaler på Kaptensgatan 13 i Enköping. Vi hyr ut det mesta till våra kunders byggen, allt från små elverktyg till liftar, bodar och vältar. Våra kunder är såväl stora byggföretag som mindre enmansföretag.
Självklart hyr vi även ut till privatpersoner.

Järnhandel och verkstad på Kaptensgatan

Vi utgår från depån i Enköping men våra kunder finns i hela Mälardalen. Hög servicegrad, god kunskap och korta leveranstider är våra ledord. Vid depån i Enköping hittar du en välsorterad järnhandel, med stort sortiment av skruv, mutter och andra tillbehör. I verkstaden arbetar våra mekaniker med att serva och reparera, både våra egna maskiner och externa kundmaskiner. Vi erbjuder även olika typer av utbildningar i samarbete med några väl valda samarbetspartners. Utbildningarna hålls i huvudsak i våra lokaler på Kaptensgatan 13 men kan i vissa kundspecifika fall även hållas på plats hos kunden.

Ring oss med dina frågor

Välkommen att höra av dig till oss på telefon om du behöver få tag i oss. På telefon hjälper vi dig med uthyrning, utbildning och serviceförfrågan.

Joshyr_hög-150
Pontus & Hampus Josefsson

Ett urval av våra leverantörer