Hoppa till innehåll
Search
Generic filters
Exact matches only

Järnhandel

Vi erbjuder ett brett sortiment av mutter och skruv. Vi erbjuder dessutom även handverktyg, spik, skruv, personlig skyddsutrustning med mera. Vi använder oss av välkända fabrikat och vi är återförsäljare Hikoki Powertools.

Magnus Karlsson med erfarenheter från både Ahlsell och Tools är ansvarig för järnhandeln och ser till att ni som kund får den bästa servicen och dem bästa produkterna. Har du frågor kring vårt sortiment , en specifik produkt eller vill ha rådgivning i dina val? Tveka då inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Ett urval av våra leverantörer

Din järnhandel i Enköping

Vi på Josefssons vet hur viktigt det är med bra produkter för att du ska kunna genomföra ett bra jobb. Därför finns vår kompletta järnhandel till för att kunna hitta allt du kan tänkas behöva. Oavsett vad du är i behov av kan vi hjälpa dig att hitta de rätta produkterna som får arbetet att bli gjort snabbt och effektivt. Bortsett från vårt breda sortiment tillhandahåller vi även personlig service och ger goda råd baserat på dina behov. Allt för att du ska känna dig trygg och nöjd när du handlar av oss. 

Det finns många fördelar med att köpa enklare verktyg och material av oss på Josefssons. Först och främst blir det extremt effektivt och enkelt för dig som kund att kunna hitta och välja bland våra produkter när du handlar av våra ansvariga säljare. Dessutom erbjuder vi ett komplett utbud som passar de flesta projekt och arbetsuppgifter. Med våra produkter säkerställer du att arbetet blir så bra det kan bli.

Järnhandelns utbud

I vår järnhandel hittar du ett brett sortiment av spik, maskinskruv, muttrar och bultar. Vi har även passande beslag till att montera och hänga upp grejer oavsett om underlaget är av gips, trä eller tegel. Vi erbjuder även allt som kan tänkas behöva hemma i verktygslådan. Från klassiska handverktyg till kompletta elverktyg i olika prisklasser. 

Vår långa och gedigna erfarenhet nyttjas för att få ihop ett attraktivt sortiment för dig som kund. Givetvis vill vi även ge alla konsumenter den kunskap och service som de förväntar dig att få i vår järnhandel. Välkommen in i butiken för att ta del av det som erbjuds hos oss.