Hoppa till innehåll
Search
Generic filters
Exact matches only

Maskinuthyrning & verktyg

En stor maskinpark skapar möjligheter för företag att växa och få jobbet gjort. I vår maskinuthyrning hyr du servade verktyg och maskiner som effektiviserar jobbet. Vi erbjuder dessutom fältservice om maskinerna stannar!

Utforska vårt sortiment av hyrbara maskiner och verktyg

Vi har maskiner och verktyg som underlättar och gör jobbet. Oavsett om du ska göra ett mindre eller större arbete så erbjuder vi olika sorters maskiner och verktyg som passar ditt projekt. Du hyr våra maskiner och verktyg enkelt genom att kontakta oss på mail, telefon eller fysiskt i vår butik.

Smidig maskinuthyrning i Enköping

Det finns många fördelar med maskinuthyrning, både rent ekonomiskt och för miljön. Det kan ofta gälla utrustning som sällan används och som kostar en hel del att köpa in för ett företag. Maskinuthyrning är därför ett bra alternativ för de företag som inte vill lägga en större del av ekonomin på maskiner som sällan används. Det är helt enkelt betydligt mer ekonomiskt att endast hyra maskiner som inte kommer till användning så ofta. Ni som företag betalar då endast för den tid som maskinen är i bruk och behöver inte tänka på vart maskinen ska förvaras, underhåll samt andra dyra kostnader som lätt kan tillkomma. Man får även tillgång till moderna maskinerna ute på marknaden eftersom vi hela tiden uppdaterar vår maskinpark. Alla våra maskiner och verktyg underhålls och möter de krav som ställs ute på arbetsplatserna.

Fördelen med maskinuthyrning

Oavsett om du behöver maskiner eller verktyg för tillfället så finns det en hel fördelar när du väljer att hyra istället för att köpa in och äga dem själv.

  • - Du får rätt utrustning för dina arbetsuppgifter, oavsett när du än behöver.
  • - Ett fast pris under den tid du väljer att.
  • - Professionell och kompetent service som underlättar ditt arbete och du kan fokusera på andra relevanta arbetsuppgifter i din.
  • - Du slipper göra stora investeringar av maskiner samt att binda upp onödiga.
  • - Du får pengar över att spendera på annat relevant som krävs i ett företag.
  • - En flexibel lösning för dig som är i behov av maskiner och verktyg under en viss säsong.

Vårt utbud av maskinuthyrning och verktyg går att hyra så länge du behöver den. Vi på Josefssons har en bred maskinpark, så oddsen att vi har det ni letar efter är betydligt stor. Skulle det eventuella problem uppstå med våra maskiner eller verktyg så kan vi erbjuda en ersättningsmaskin om det finns tillgängligt. Alla våra uthyrningsmaskiner blir regelbundet underhållna och servade och är alltid redo att ta sig an dagens uppgifterna på arbetsplatsen. Skulle det visa sig att maskinen gått sönder under bruk så ser vårt serviceteam till att laga och serva den snabbt. Allt för att du ska kunna fortsätta ditt arbete enlig plan och undvika kostsamma förseningar.

På vår anläggning i Enköping hittar du även vår järnhandel som erbjuder ett brett sortiment av mutter, skruv och handverktyg. Varmt välkommen!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!